Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Palvelut

Palveluihimme kuuluu kirjanpito, palkanlaskenta, laskutus, reskontranhoito ja maksuliikenne. Kirjanpitoon kuuluu tilinpäätöksen ja veroilmoituksen laadinta ja muut verottajan vuosi-ilmoitukset. Lisäpalveluna tarjoamme tilinpäätösneuvottelun, jossa käydään läpi olennaiset tapahtumat tilikaudella ja suunnitellaan voittovarojen käyttöä. Yleisneuvonta puhelimitse tai sähköpostilla sisältyy peruskirjanpidon hintaan.

Olemme Finagon partneritilitoimisto ja käytössämme on sähköinen Procountor-ohjelmisto. Pienelle yksinyrittäjälle sopii erityisen hyvin Finago Solo -ohjelmisto.  Perinteisessä tositekirjanpidossa käytämme Visma Fivaldia ja siinä asiakas toimittaa meille tositteet ja kuitit yhteisesti sovitulla tavalla. Tämän jälkeen me hoidamme yrittäjän puolesta tarvittavat ilmoitukset verottajalle. Asiakas saa kuukausittain raportit kirjanpidosta sähköpostiinsa.

Autamme yrityksen perustamisessa ja muissa hallinnollisissa tehtävissä. Tuoreen yrittäjän alkutaivalta helpottaaksemme annamme alusta alkaen tukea ja asiantuntevia neuvoja. Valitsemme yhdessä sopivan yritysmuodon sekä teemme tarvittavat perustamispaperit.

Palkanlaskennan osalta asiakas toimittaa palkkatiedot sovitusti, ja me lähetämme maksettavat palkat sähköpostitse asiakkaalle. Palkkaerittelyjen lähettäminen palkansaajille hoituu tarvittaessa. Teemme myös verottajan vaatimat ilmoitukset.